PIZZERIA CIAO MARCO

PIZZERIA CIAO MARCO Echte italiaanse pizza's!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1313 beoordelingen
12 jun 2019 om 20:12 het eten/pasta was heerlijk en het was goed warm.De pizza was goed gevuld en de rand verrukkelijk knapperig met knoflook.voor herhaling vatbaar.
12 jun 2019 om 14:41 Snel bezorgd door super vriendelijke koerier. De gnocchi was heerlijk& het stokbrood lekker vers. Ik blijf zeker bestellen:-)
11 jun 2019 om 0:53 Door het plotselinge slechte weer een te lange bezorgtijd en koude pizza.
10 jun 2019 om 1:36 Bad pizza. Decent booze.
2 jun 2019 om 19:18 Heerlijk eten en vriendelijk en op tijd bezorging
1 jun 2019 om 1:13 It was extremely salty because of the anchovies I throw it away
27 mei 2019 om 21:49 Zoals altijd, subliem!
23 mei 2019 om 20:44 Spaghetti bolognese was droog: veel te weinig saus en gehakt. Niet voor herhaling vatbaar.
21 mei 2019 om 20:55 eerste keer maar nooit meer. De soep zat in de lasagne met daar tussen een stokbrood kruidenboter zat er niet bij. De pizzadoos was kapot waardoor de pizza nog platter was als plat. En al de olie in de 4 garnalen zat in de draagtas. geen bestelling meer.
11 mei 2019 om 0:42 I asked to have the pizzas in a specific time (20:15) and the guy delivered them 40 minutes earlier (19:35) and he was angry because I couldn't receive the delivery when he decided to bring it! UNBELIEVABLE! Be professionals or don't provide time options!
8 mei 2019 om 7:01 Ik had per ongeluk mijn thuis adres opgegeven i.p.v. mijn werkadres waar de pizza naartoe moest. Ik werd gebeld en tien minuten later was de bezorger aan het goede adres. Super fijn! De pizza was heerlijk!
6 mei 2019 om 20:03 Helaas was de bezorger behoorlijk te laat, overhandigde al bellend en met een kleine, snelle, sorry de pizza's, die eenmaal aan tafel ook nog eens lauw/koud bleken te zijn.. Slechte ervaring.