PIZZERIA CIAO MARCO

PIZZERIA CIAO MARCO Echte italiaanse pizza's!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1444 beoordelingen
25 jan 2020 om 0:32 doe stickers op de doos A B, beter te lezen in het donker.
22 jan 2020 om 17:41 Heel vettige pizza, smaakte niet als een italiaanse pizza helaas
18 jan 2020 om 22:04 Beste pasta! Bijna allemaal al geprobeerd smaken allemaal super!
9 jan 2020 om 20:16 Als je alle beoordelingen leest raad ik jullie aan om niet meer te bezorgen. Dit verziekt de naam van van jullie restaurant
4 jan 2020 om 15:42 Gaarste pizzaria ooit. Niks leveren en dan zeggen dat ze het adres niet konden vinden. Je kan toch bellen joh mongolen. Verdien je geld lekker eerlijk vieze
4 jan 2020 om 1:23 Had Pizza quatro formaggi en viel een beetje tegen. De bodem was aardig zacht en moeilijk te snijden. Heb hem wel eens beter bij jullie gehad. De pizza was denk ik een beetje snel gemaakt.
3 jan 2020 om 21:47 Eten was wel okay. Ik had het anders verwacht, maar het was wel lekker. Daarnaast bezorging was incompleet, maar de vrolijke bezorger bracht het binnen 20 sec bij mij terug
2 jan 2020 om 22:05 Het duurde niet eens 90 minuten Het duurde 2 uurtjes of meer voordat ik mijn bestelling mocht ontvangen
2 jan 2020 om 14:27 Goede pizza en lekkere ingrediënten! Aanrader! Pizza’s wel wat lauw bij aankomst maar smaakte niet minder erdoor.
31 dec 2019 om 22:10 Hot deliveryman but the eating was cold
31 dec 2019 om 21:03 Eten is nooit gekomen terwijl we al betaald hebben en de tracker zegt dat het is aangekomen. Restaurant neemt niet op en er is niks meer open om alsnog iets anders te bestellen.
30 dec 2019 om 0:01 Meerdere keren moeten bellen en ook nog verkeerd bezorgd. Matige pizza.